dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Privat plejehjem har rettet op på fejl og mangler

KORT NYT15. MAJ 2024 7.22

FREDERIKSSUND: Det private plejehjem Lærkevej i Frederikssund har efter kritik og påbud nu fået alle stillinger besat, antallet af vikartimer reduceret og sygefraværet blandt personalet bragt ned, så der ”ingen problemer af betydning for patientsikkerheden” er, konkluderer Styrelsen for Patientsikkerhed efter det seneste tilsyn i marts. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Styrelsen for Patientsikkerhed – som fører et uvildigt, risikobaseret tilsyn, mens Frederikssund Kommune står for det driftsorienterede tilsyn – har flere gange tidligere konstateret, at der var deciderede ”kritiske svigt for patientsikkerheden” for de ældre.

Lærkevej har 72 boliger, men grundet et forbud fra december 2023 mod at tage imod nye beboere har der i april kun boet 45 ældre på plejehjemmet. Med den nye tilsynsrapport må Lærkevej igen lade nye flytte ind.

dotn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.