dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Også Rudersdal-spillested mistænkes for karteldannelse

KORT NYT19. MAJ 2023 9.15

RUDERSDAL: Endnu et spillested, denne gang Mantzius Live i Rudersdal Kommune, mistænkes nu for karteldannelse i forhold til praksis om markedsdeling og prisfastsættelse, skriver sn.dk. Kommunen afventer en afgørelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i en sag, der involverer flere jyske og fynske spillesteder.

- Forvaltningen havde allerede sat gang i en undersøgelse, men har valgt at afvente Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens afgørelse. Samtidig har Mantizus Live med øjeblikkelig virkning stoppet den praksis, der har været rejst tvivl om, skriver kommunens kommunikationschef Jens Gregersen i et skriftligt svar til avisen.

- Når redegørelsen kommer, må vi forholde os til det. Det giver mening, at spillestederne koordinerer datoer, men man kan ikke sætte markedskræfterne ud af spil, siger formand for Kultur og Fritidsudvalget Knud Skadborg (K).

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.