dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Haderslev betaler 600.000 kr. i forlig om forliste studieboliger

KORT NYT6. FEB 2024 13.14

HADERSLEV: En flere år lang strid mellem Haderslev Kommune og entreprenørfirmaet Innocon om et byggeri af studieboliger er nu endt i et forlig, som betyder, at kommunen betaler 600.000 kr. for at få de halvfærdige boliger fjernet. Det skriver JydskeVestkysten.

Kommunen lejede i 2019 et areal midt i Haderslev ud til firmaet, som ønskede at opstille 24 nye studieboliger i form af flytbare containerbygninger. Men kun otte boliger blev opstillet, og de kunne ikke få ibrugtagningstilladelse, fordi der manglede forskellig dokumentation. Desuden opstod strid om betaling for vandtilslutningsafgift.

Kommunen betaler de 600.000 kr for at få sagen lukket og få råderet over arealet længe før udløbet af lejekontrakten, fortæller Kent Skovfoged Hansen, chef for Plan og Byg. Forliget indebærer, at Innocon skal fjerne de otte boliger.

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.