dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Fredericia Kommune og entreprenører sagsøgt for 12,5 mio. kr.

KORT NYT24. APR 2023 9.32

FREDERICIA: To entreprenørselskaber og Fredericia Kommune er blevet sagsøgt af virksomheden Crossbridge Energi - tidligere Dansk Shell - for i 2015 at beskadige fire olierør. Sagsanlægget lyder på 12,5 mio. kr.

Over fire retsdage skal civilretten i Kolding vurdere, hvem der kan pålægges ansvaret, og ikke mindst hvem der skal betale det tocifrede millionbeløb, uheldet kostede Crossbridge Energi i reparationer.

I 2015 bestilte Fredericia Kommune en entreprenør til at lave naturpleje på skrænten ved Læsøvej i Fredericia. Entreprenøren gav opgaven videre til en underentreprenør, der ikke vidste, at der lå fire olierør i skrænten. Da en skovmaskine under arbejdet satte sig fast og senere blev revet fri, ramte maskinen de fire olieledninger. Det er Crossbridge Energi, der lagde ud for reparationsarbejdet, der endte med at koste 12,5 mio. kr. og varede i flere måneder.

lal 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.