dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Forpagter af kommunal bistro i Rødovre stopper

KORT NYT31. JAN 2024 14.01

RØDOVRE: Efter to år stopper forpagteren af Viftens Bistro i kulturhuset, og Rødovre Kommune er gået i gang med at finde en afløser, oplyser kommunen. Processen med at finde bistroens nye forpagter er gået i gang med henblik på en glidende overgang. 

Ud over selve spisestedet indgår Viftens Bistro i tilbuddene i hele kulturhuset, hvor baren i foyeren er en af opgaverne. Den er åben i forbindelse med fx koncerter, foredrag og andre arrangementer i koncertsalen samt film, babybio, demensbio og andre arrangementer i biografen.

Netop koblingen mellem at drive bistro og samarbejdet med den kommunale del af Viften har været vanskelig for begge parter. Viftens Bistro åbnede i efteråret 2021, hvor den var en del af det nybyggeri, som også omfatter den nye musikskole.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.