dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

For dyre tilbud får Skanderborg til at annullere plejehjemsudbud

Et udbud for et nyt plejecenter i Galten er blevet annulleret, fordi de indkomne tilbud er for dyre.

SKANDERBORG: Byrådet i Skanderborg Kommune har besluttet at annullere udbuddet omhandlede byggeriet af et nyt plejecenter i Galten. Byggeriet skal opføres, hvor der allerede i dag ligger et plejecenter, som skulle rives ned i forbindelse med byggeriet af det nye.

Udbudsprocessen har vist, at ingen totalentreprenører kan leve op til de krav, som Skanderborg Kommune har stillet til byggeriet. Konkret har kommunen modtaget tre tilbud. Alle tre tilbud overskrider budgetrammen og giver samlet set for dårlige vilkår for de ældre, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

- Vi har været i god dialog med entreprenørerne for at se, hvordan vi kunne gennemføre byggeriet, men med de nuværende planforhold og økonomi i projektet har det ikke været muligt, siger Morten Pors Ilsøe, chef for Sundhed, Omsorg og Handicap i Skanderborg Kommune. 

I stedet skal der gennemføres en ny proces for at se, om det er muligt at bygge på den nuværende beliggenhed med andre rammer og krav end hidtil, eller om der skal findes en anden beliggenhed i Galten til det nye plejecenter.

Det nye plejecenter i Galten skal omfatte i alt 87 plejeboliger med tilhørende servicearealer, arealer til sundhedsklinik, træningslokaler, forsamlingssal med café, hjemmepleje, fællesadministration samt tilhørende udearealer.

amp
 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.