dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Business Faxe vinder udbud: Bliver ansvarlig for erhvervsservice i Faxe

Faxe Kommune har valgt Business Faxe som vinder af udbuddet om kommunens lokale erhvervsservice fra 2025.
5. JUL 2024 11.01

FAXE: Alle kommuner i Danmark udbyder erhvervsservice, og langt de fleste kommuner investerer også i bredere erhvervsudviklingsprojekter, der skal styrke de lokale rammer for vækst og erhvervsudvikling. I kommune har man valgt at udlicitere opgaven med at stå for kommunens erhvervsservicetilbud.

Det udbud er netop afgjort og erhvervsorganisationen Business Faxe er løbet med opgaven om at stå for den sydsjællandske kommunes erhvervsservice fra 2025. Det oplyser Business Faxe i en meddelelse.

- Business Faxe er kendt som en erhvervsorganisation dedikeret til at fremme udvikling og vækst for det lokale erhvervsliv. Organisationen er på denne måde med til at fremme erhvervsudviklingen i Faxe Kommune. Og det er godt. Når de løser opgaven med den kommunale erhvervsservice, kommer vi og alle aktører til at nyde godt heraf, siger Ole Vive (V), som er borgmester i Faxe Kommune.

Gennem kommunernes erhvervsservice tilbydes eksisterende og nye virksomheder, iværksættere og før-startere webinars, individuel vejledning, adgang til myndigheder, rådgivning, indsigt i støtteordninger, deltagelse i projekter med mere. Alt sammen i et tæt samspil med de øvrige aktører så som Erhvervshus Sjælland, Erhvervsklyngerne på Sjælland og andre kommuner. Den opgave ser Buisness Faxe frem til at stå i spidsen for.

- Vi er meget glade over at blive valgt som leverandør til Faxe Kommunes lokale erhvervsservice. Det er en anerkendelse af vores ihærdige arbejde gennem årene med at understøtte det lokale erhvervsliv. Det er et stærkt fundament, vi kan bygge videre på, siger Sten Corfix, bestyrelsesformand for Business Faxe.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.