dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Tidligere koncerndirektør i Rambøll Gruppen nyt bestyrelsesmedlem i Niras
Henriette Schütze, Søren Holm Johansen og Torsten Steenholt er nye medlemmer af bestyrelsen i Niras.
Foto: Niras

Tidligere koncerndirektør i Rambøll Gruppen nyt bestyrelsesmedlem i Niras

Søren Holm Johansen, tidligere koncerndirektør i Rambøll Gruppen, Torsten Steenholt, senior vice president i Novonesis og Henriette Schütze, tiltrædende finansdirektør i Gyldendal er indtrådt i NIRAS Gruppens bestyrelse.
21. MAJ 2024 16.09

Niras hiver tre stærke navne ind i selskabets bestyrelse i form af Henriette Schütze, Søren Holm Johansen og Torsten Steenholt. De nye bestyrelsesmedlemmer skal hjælpe med at realisere rådgivningsvirksomhedens strategi, hvor man bl.a. fokuserer forretningsmæssigt på vækst i nøglemarkederne i Nordeuropa samt i udvalgte internationale kundesegmenter. Det oplyser Niras i en pressemeddelelse.

Mest erfaring fra rådgivningsverdenen har Søren Holm Johansen, "som kommer med unikke erfaringer inden for vækst og internationalisering af ingeniørrådgivning", lyder det fra Niras. Han har således frem til han valgte at gå på pension i 2021 været mere end 30 år i Rambøll koncernen. Til slut var han koncerndirektør og Chief Operating Officer og en del af selskabets direktion.

Henriette Schütze er pr. 1. juni finansdirektør i Gyldendal, men har også haft en tilsvarende stilling i designvirksomheden Gubi, mens hun også har arbejdet for virksomheder som Georg Jensen og DFDS.

Torsten Steenholt er senior vice president for Global Manufactoring i Novonesis, og kommer desuden med erfaringer fra internationale ledelsesroller fra stillinger i Chr. Hansen og Carlsberg.

Carsten Toft Boesen, administrerende direktør for NIRAS Gruppen, udtrykker stolthed over, at det er lykkedes at tiltrække de tre nye bestyrelsesmedlemmer og ser frem til samarbejdet.

- De tre nye bestyrelsesmedlemmer supplerer på bedste vis den samlede bestyrelse i forhold til kerneelementerne i vores nye strategi med et meget klart fokus på identitet, kultur og international vækst. Derudover er der en række konkrete udfordringer og muligheder, hvor vi i ledelsen ser frem til at trække på medlemmernes mere individuelle kompetencer, siger direktøren-

Ud over de tre nye medlemmer består bestyrelsen af Lisbeth Knudsen (bestyrelsesleder), Lars Therkildsen og Jens Harsaae, der er blevet udnævnt til næstformand.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.