
SYDDANMARK: Når Region Syddanmark i fremtiden bestiller mad og drikke til sine ansatte til arrangementer ud af huset, bliver der "som udgangspunkt ingen servering af lamme-, okse- og kalvekød (altså kød med høj klimabelastning)," står der ifølge JydskeVestkysten i et af seks kriterier fra koncerndirektionen, som blev behandlet i Hovedudvalget i sidste uge. De andre kriterier handler om, at der skal være vegetariske alternativer, postevand i kander, fokus på madspild og årstidsmenuer, og at engangsservice skal undgås.
Nyheder er værd at betale for
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Indkøbs artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Indkøbs artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Indkøb
Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra det pågældende medie.