dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Skive påtager sig flere end 100 ekstra borgere fra konkursramt plejefirma

Det private plejefirma, der gik konkurs lige inden påske, ser ikke ud til at kunne reddes.
3. APR 2024 16.07

SKIVE: Den private leverandør Salling Hjemmepleje & Vestsalling Hjemmeservice, der indgav konkursbegæring lige inden påsken, ser ikke ud til at kunne reddes af en eventuel køber, skriver Skive Folkeblad.

Det er advokat Anders Jessen Schmidt fra Advokathuset Funch & Nielsen, der er kurator på sagen, og ifølge avisen var virksomheden meget sårbar pga. problemer, der til sidst fik ledelsen til erklære virksomheden konkurs.

Dermed er det fortsat Skive Kommune, der tager sig af de borgere, der kom i klemme lige inden helligdagene.

Allerede tirsdag før påske tog kommunen kontakt til de 160 borgere, der fik praktisk hjælp fra firmaet, og de 60-70 borgere der fik hjælp til personlig pleje. Det oplyste chef for pleje og omsorg Jan Bendix Jensen til TVMidtvest, hvortil formanden for kommunens seniorudvalg Per B. Jeppesen (Skive-listen) sagde:

- Det er så ærgerligt og meget tragisk, når sådan noget her sker. Denne gang kom det som et lyn fra en klar himmel. Ingen var klar over, at det stod så galt til, sagde han.

Ifølge kommunens hjemmeside aftaler hjemmeplejen nærmere med de berørte borgere om besøg, ligesom modtagere af hjemmepleje med tvivlsspørgsmål kan kontakte kommunens akutteam.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.