dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Odense lander femårig kontrakt med to løbehjulsfirmaer

KORT NYT25. MAR 2024 9.52

ODENSE: De røde elløbehjul fra det svenske firma Voi får nu selskab af grønne elløbehjul fra det amerikanske firma Lime, efter at de to firmaer har skrevet under på en femårig kontrakt med Odense Kommune, som tillader en flåde på 1.000 løbehjul fra hvert firma. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Aftalen er landet, efter at man i Odense Kommune sidste år valgte at lave et nyt udbud, hvor forvaltningen på forhånd havde vurderet, at tre operatører ville være optimalt, så man blandt andet var sikret, hvis et af firmaerne gik konkurs. Efterfølgende har man nedjusteret antallet til to firmaer.

Med den nye aftale sker der en fordobling i antallet af løbehjul, som operatørerne har tilladelse til at stille frem på gaderne i Odense. I aftalen er der også kommet nye regler for, hvor løbehjulene må stå, og især hvor kommunen ikke vil have de grønne og røde løbehjul til at fylde i bybilledet.

lal 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.