dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Nyt OUH igen i problemer: Betonfacader bobler og skaller af

KORT NYT13. MAR 2023 13.17

ODENSE: Det nye OUH er igen rendt ind i problemer. Nu er der tale om 75.000 kvadratmeters betonfacade, hvis overfladebehandling afskaller og bobler. Derfor skal de mange tusinde kvadratmeter nu gennemgå en større rensning. Det skriver Fyens Stiftstidende

I februar kom det frem, at skimmelsvamp havde angrebet det nye supersygehus grundet et utæt tag, og i marts oplyste sygehuset, at to tredjedele af taget var lagt forkert. Den italienske totalentreprenør JV CMB/Itinera står bag byggeriet af det nye OUH og påtager sig det fulde ansvar for rensningen af de berørte betonfacader, men har på nuværende tidspunkt ikke fundet årsagen til afskalningen.

Vicedirektør for projektorganisationen i Nyt OUH Kenneth Holm siger til kanalen, at han heller ikke har bud på årsager, men understreger i samme ombæring, at rensningen af betonfacaderne ikke kommer til at påvirke tidsplanen for byggeriet. Problemet forventes at være udbedret, inden 2023 er omme. 

hss 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.