dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
List Byg skal bygge ny brandstation for Kolding Kommune
Sådan kommer den nye brandstation i Kolding til at se ud.
Foto: Mejeriet A/S

List Byg skal bygge ny brandstation for Kolding Kommune

Den nye brandstation skal stå klar til brug til december næste år.
24. JUN 2024 14.55

KOLDING: Kolding Kommune har som bygherre indgået en aftale med List Byg, der som totalentreprenør får ansvaret for at bygge Koldings nye brandstation. Den bliver efter planen klar til indvielse omkring 1. december 2025. Det oplyser kommunen i en meddelelse.

- Det er dejligt, at processen går efter planen, så vi snart kan se frem til en nye brandstation. Vi har et stærkt brandberedskab i Kolding, der har brug for en fremtidssikret station, og det får vi altså om ca. halvandet år. Jeg ser frem til at følge byggeriet og glæder mig til, at det står færdigt, så beredskabet kan komme i nye, moderne rammer. På den nye placering er der let adgang til motorvejsnettet og en forbedret adgang til den nordvestlige del af kommunen, siger borgmester Knud Erik Langhoff (K), der også er formand for Beredskabskommissionen.

Den nye brandstation er tegnet af Mejeriet A/S. Den kommer i alt til at fylde 1.900 kvm fordelt på to sammenhængende bygninger.

Det er Kolding Kommune, der ejer den nye brandstation, som TrekantBrand skal leje sig ind i.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.