dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Hørsholm vil ikke have bettingreklamer i busserne

KORT NYT2. JUL 2024 9.30

HØRSHOLM: De fleste kontrakter for Hørsholm Kommunes buslinjer udløber i 2026 og 2027 og skal derfor i udbud. Klima- og miljøudvalget har netop behandlet en henvendelse fra Movia om udbuddet, og her blev det vedtaget, at "operatøren skal fortsat have mulighed for at sælge reklameplads i busserne, dog ønskes der ikke reklamer for betting".

Derudover godkendte udvalget bl.a., at linjerne skal overgå til emissionsfri drivmidler, altså elbusser. Da alle linjerne går gennem flere kommuner, skal Movia koordinere ønskerne med nabokommuner.

Afvisningen af bettingreklamerne kom efter forslag fra Marcus Guldager (S), og han anbefaler Movia og nabokommunerne at følge trop, fordi alt for mange unge har problemer med ludomani, skriver han på sn.dk. Tidligere har andre kommuner vedtaget lignende forslag om at forbyde spilreklamer.

ak

 

 

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.