dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Europæiske ERV genvinder aftale med Udenrigsministeriet

Europæiske ERV skal fortsat administrere Udenrigsministeriets selvforsikringsordning
2. NOV 2023 15.47

Europæiske ERV har vundet aftalen om administration af Udenrigsministeriets selvforsikringsordning. Det betyder, at Europæiske ERV skal fortsætte med at behandle og udbetale refusion for skadeanmeldelser relateret til sygdom og hjemtransport samt kollektiv heltidsulykkesdækning.

Derudover skal Europæiske ERV sørge for alarmcentral 24/7, så medarbejderne i Udenrigsministeriet får behandling og opfølgning ved skader og sygdom.

- Vi er glade for at vinde kontrakten med Udenrigsministeriet og fortsætte samarbejdet, vi har haft i mange år. Vi er stolte over, at vi kan være med til at give Udenrigsministeriets medarbejdere tryghed og sikkerhed på deres udstationeringer bl.a. gennem vores internationale netværk og vores alarmcentral, der har åbent 24/7, 365 dage om året, siger Peter Steen Olsen, økonomidirektør og talsmand hos Europæiske ERV, i en pressemeddelelse.

Europæiske ERV tildeles kontrakten på baggrund af det bedste tilbud målt i forhold til pris og kvalitet. Kontrakten startede d. 1. november 2023 og har en varighed på fire år. Udenrigsministeriet har mulighed for to gange at forlænge aftalen et år ad gangen.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.