dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

cBrain skal levere digital platform til tre ministerier

KORT NYT9. MAJ 2023 15.27

I forbindelse med den regeringsdannelsen 15. december 2022 blev Indenrigs- og Boligministeriet nedlagt som selvstændigt ministerium, idet indenrigsområdet blev flyttet til Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Det nye Indenrigs- og Sundhedsministerium har indgået aftale med softwarevirksomheden cBrain om at levere "F2" som ny digital platform i departementet. Aftalen er cBrains første aftale på sundhedsområdet, oplyser selskabet i en meddelelse.

I forbindelse med regeringsdannelsen blev der, parallelt med Indenrigs- og Sundhedsministeriet, oprettet yderligere to nye ministerier: Økonomiministeriet samt Ministeriet for Digitalisering og Ligestilling. Begge ministerier har ligeledes valgt at anvende cBrains F2-platform i departementerne. Med den nye aftale med Indenrigs- og Sundhedsministeriet, har alle de tre nye ministerier, som blev oprettet i forbindelse med regeringsdannelsen besluttet at anvende F2.

"cBrain står i en position, hvor næsten alle danske ministerielle departementer i dag anvender F2. Det har stor betydning for cBrains internationale vækstplan, hvor ikke mindst referencepositionen i den danske centraladministration er vigtig. Det er derfor glædeligt, at cBrain fortsat udbygger sin position som leverandør til de danske ministerier," skriver cBrain i meddelelsen.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.