dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Vestforbrænding finder vinder af stort udbud af fjernvarmeløsninger
Det er afgørende for Vestforbrænding at finde leverandører og partnere, der kan levere høj kvalitet på løsninger såvel som rådgivning, så vi kan opfylde vores mål om reduceret CO2-udledning og øge energieffektiviteten, fortæller Per Wulff, områdechef for fjernvarme hos Vestforbrænding.
Foto: Wavin

Vestforbrænding finder vinder af stort udbud af fjernvarmeløsninger

Wavin har for nyligt vundet Danmarks – til dato – største offentlige udbud af fjernvarmeløsninger. Der er tale om en rammeaftale med Vestforbrænding om leveret af 22.000 fjernvarmeunits.
4. JUN 2024 9.46

Danmarks største affalds- og energiselskab Vestforbrænding har gang i en større udvidelse af sit fjernvarmenet, som betydet at op mod 39.000 husstande i syv kommuner skal kobles på fjernvarmenettet i de kommende år.

I forbindelse med udvidelsen er det offentliggjort, at virksomheden Wavin har vundet udbuddet om at skulle levere 22.000 Calefa II-units fra 2024 og de følgende fem år. Det oplyser Wavin i en meddelelse. Wavin kalder det netop vundne udbud for Vestforbrænding en milepæl, der understreger virksomhedens position inden for fjernvarmeløsninger. 

- At vinde dette udbud er ikke kun en anerkendelse af vores produkters kvalitet, det er også en blåstempling af vores dedikation til at yde rådgivning og levere løsninger, der opfylder individuelle kunders behov og krav på den bedst mulige måde. Det er en stor tillidserklæring fra Vestforbrændings side, og vi ser frem til at løfte opgaven, siger fortæller Henrik Brogens, der er salgschef for VVS hos Wavin.

Også i Glostrup ser man frem til det kommende samarbejde. Det er et stort projekt, der stiller store krav til udbydere og leverandører, fortæller Vestforbrændings områdechef for fjernvarme, Per Wulff. Han uddyber.

- Vores udvidelse af fjernvarmenettet er et vigtigt skridt i vores mission om at levere fremtidssikret og mere effektive energiløsninger til vores kunder. Det er afgørende for Vestforbrænding at finde leverandører og partnere, der kan levere høj kvalitet på løsninger såvel som rådgivning, så vi kan opfylde vores mål om reduceret CO2-udledning og øge energieffektiviteten, siger Per Wulff.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.