dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Tre skoleledere i Greve har sagt op på kort tid

KORT NYT12. MAR 2024 9.57

GREVE: Sygemeldinger på grund af højt arbejdspres. Elever der ikke får den rigtige hjælp og gamle bøger, som der ikke er råd til at skifte ud. Der er udbredt bekymring for tilstanden på folkeskolerne i Greve, hvor flere centrale personer har sagt op for nylig af samme årsag, skriver sn.dk.

"De tiltag, som vi gerne vil lave, lider af, at der ikke er nok ressourcer. Det er utilfredsstillende," siger Christian Bruun-Andersen, som er en af tre skoleledere i Greve Kommune, der på få måneder har opsagt sin stilling. Han nævner økonomien på skoleområdet som en del af årsagen til opsigelsen.

Også lærere og forældre kritiserer de økonomiske rammer på skoleområdet. Ifølge Kommunernes Landsforenings undersøgelse ’Kend din kommune’ bruger Greve Kommune cirka 5.000 kroner mindre per elev om året end landsgennemsnittet.

dotn

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.