dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Skala architecture vinder to store rammeaftaler

Boligkontoret Århus og DAB (Dansk Almennyttigt Boligselskab) har hver især tildelt Skala architectue rammeaftaler.
23. MAJ 2023 13.12

Skala architecture har landet to større aftaler med to af landets store almene boligselskaber i form af Boligkontoret Århus og DAB (Dansk Almennyttigt Boligselskab).

- Vi er meget glade for at have vundet disse to store rammeaftaler med Boligkontoret Århus og DAB. Det er en anerkendelse af vores dygtige team og vores fokus på brugerbehov, bæredygtige løsninger og sikker rådgivning. Vi ser frem til at samarbejde tæt med både DAB og Boligkontoret Århus og skabe arkitektoniske løsninger, der imødekommer nutidens og fremtidens behov inden for boligsektoren, udtaler Julie Ankjær, kreativ chef og partner hos skala architecture.

Boligkontoret Aarhus, der administrerer omkring 5.730 boliger og 133 institutions- og erhvervslejemålsenheder fordelt på 73 afdelinger, har valgt Skala architecture som samarbejdspartner på en omfattende fireårig rammeaftale. Samarbejdet vil omfatte renoveringsprojekter, nybyggeri og udvikling af nye innovative boligkoncepter, aftalen beløber sig til ti mio. kr. årligt.

Endnu større aftale med DAB

Aftalen med DAB har Skala architecture er egentligt tildelt Rambøll, som så har Skala architecture som underrådgiver på rammeaftale for hele syv delaftaler. Rammeaftalerne er fordelt over hele landet. Henning Larsen og Lendager er desuden koblet på teamet på flere af delaftalerne.

Aftalen, der løber over fire år, åbner op for en langvarig samarbejdsrelation mellem Skala architecture og DAB, hvor tegnestuen skal være med til at forme fremtidens bæredygtige og moderne almene boliger. Aftalen omfatter både nybyggeri og renovering.

- Vi er glade og stolte over at blive tildelt hele syv rammeaftaler med DAB. Gennem et samarbejde i både bredden og dybden håber vi at være med til at kultivere en systematiseret praksis, hvori ressourcebevidsthed i opførelse og drift kommer både miljøet og beboerne til gode, udtaler Julie Ankjær.

Også hos Rambøll, der er tildelt samtlige delkontrakter, er der begejstring for aftalen og samarbejderne de kommende år:

- I Rambøll er vi meget glade for denne mulighed for at indgå i et tæt samarbejde med DAB. Vi har et stort ønske om at bringe kvalitet og bæredygtighed ind i almene projekter på et niveau, hvor alle kan være med – herunder også rammebeløbene, siger Mari Brandl, direktør for Renovering & Bygningsfysik i Rambøll.

Rammeaftalerne spænder beløbsmæssigt fra 5-300 mio. kr. i håndværkerudgifter og vedrører såvel nybyggeri og renovering af almene boliger på både Sjælland og Lolland-Falster og i Jylland.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.