dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Regionshospitalet Randers sender udvidelse for lille milliard i udbud
Byggeriets ydre er defineret i projektets dispositionsplan. Illustration: Arkitema

Regionshospitalet Randers sender udvidelse for lille milliard i udbud

En totalentreprise for en udvidelse på samlet 19.000 kvm med en samlet værdi på op til 974 mio. kr. er netop sendt i udbud.
12. MAR 2024 14.37

RANDERS: Regionshospitalet Randers har netop sendt byggeriet Vita, som omfatter 19.000 nye kvadratmeter til operationsafsnit, opvågning, intensiv, fødestuer og neonatalsenge, i udbud. Det oplyser hospitalet.

- Vi har arbejdet frem mod det her længe, så det er en glædelig milepæl, at vi nu er nået hertil, hvor vi kan invitere kompetente potentielle samarbejdspartnere ind i projektet. Vi glæder os til at se Vita vokse i de kommende år, siger lægefaglig hospitalsdirektør Lone Winther Jensen.  

Byggeriet udbydes i en totalentreprise med tidlig inddragelse af totalentreprenøren og skal tage udgangspunkt i det dispositionsforslag, der er udfærdiget af bygherrerådgiver, Cowi og Ariktema og beskriver byggeriets arkitektoniske træk.

Projektet samles i ét udbud, hvor totalentreprenør og totalrådgiver går sammen i hold. Via prækvalifikation udvælges tre-fire ansøgerhold, som hen over sommeren afgiver deres tilbud på at udføre projektet. 

Projektet har en samlet økonomisk ramme på 864 mio. kr. Hertil kommer en option på to sengeafsnit, som vil øge summen med 110 mio. kr. Vinderen af udbuddet forventes at blive udpeget i december 2024.

amp

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.