dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Region Nordjylland:
For lidt personale til at søge midler til præhospitale enheder

KORT NYT22. MAJ 2024 6.55

NORDJYLLAND: Det er i øjeblikket så svært at rekruttere ambulancepersonale, at det ikke giver mening at søge om penge til at indsætte flere præhospitale enheder, lyder konklusionen hos Region Nordjylland. 

Det var ellers muligt for regionen at søge om midler til det præhospitale område via en pulje oprettet af Sundhedsstyrelsen, men her dropper Region Nordjylland altså at søge om penge til flere præhospitale enheder, da det vil være særdeles vanskeligt at bemande dem.

Regionen vil dog søge om midler til fortsættelsen af de tiltag, som man fik etableret i seneste akutpulje fra 2022. Det handler bl.a. om videreførelse af akutlægebiler. Derudover lægger Region Nordjylland op til at søge om støtte til "øget elevoptag til ambulancetjenesten med henblik på imødekommelse af rekrutteringsudfordringer på det præhospitale område".

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.