
Om stillingen
Vil du være med til at sikre, at kernopgaven løses med høj kvalitet og faglighed i forløb visiteret til §85 Socialpædagogisk Indsats? Brænder du for udvikling, understøttelse af den fælles retning og viden, og kan du møde både borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere i øjenhøjde?
Hos os får du mulighed for at anvende og udvikle din viden indenfor det socialfaglige- og eller pædagogiske felt samt en dybdegående forståelse af psykiatri og socialt udsatte.
Som faglig koordinator vil du få ansvaret for at formidle, omsætte og implementere det faglige indhold samt understøtte både nye og igangværende forløb.
Tværfagligt arbejde i Bostøtten
Bostøtten består af fem specialiserede tværfaglige teams: Hippocampus (senhjerneskadede), Autisme, Psykiatri, Eksterne (udviklingshandikaps) samt Team Housing First (særligt socialt udsatte), der alle varetager opgaver både inden for deres speciale og på tværs af teams.
Vi er 42 medarbejdere, herunder studerende fra pædagog-, ergoterapeut- og sosu-uddannelserne i kortere- og længerevarende praktikker. Derudover tæller afdelingen en faglig koordinator og en afdelingsleder.
Vi søger en faglig koordinator, der kan
- Anvende faglig viden – Have en relevant social- eller sundhedsfaglig uddannelse f.eks. pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller lignende, og kunne yde faglig sparring til medarbejdere i både praksis og dokumentation. Vi ser gerne, at du har erfaring fra handikap og/eller SEL §85.
- Arbejde struktureret og selvstændigt – Være metodisk, systematisk og koordinerende i opgaveløsningen samt kunne arbejde selvstændigt.
- Navigere i relationer – Befinde sig godt i mellemrummet mellem personale og ledelse og forblive loyal overfor kerneopgaven.
- Forstå og implementere forandringer – Have erfaring med forandringer og forståelse for arbejdet i en politisk organisation samt evne til at implementere nye faglige tilgange.
- Flair for administrative opgaver – Være god til ressourcestyring, planlægning og kan udføre administrative opgaver i Nexus og KMD Opus. Måske har du kendskab til gruppeforløb og virtuel støtte.
Din funktion og rolle i Bostøtte for Voksne
- Koordinere og optimere driften – Koordinere og optimere driften i forhold til borgerrelaterede opgaver og de personalemæssige ressourcer. Fordele borgere til det enkelte team eller på tværs af teams på en meningsfuld måde, så de faglige ressourcer i afdelingen bedst muligt matcher opgaven.
- Mødekoordination og -ledelse – Være mødekoordinator/mødeleder ved borgerrelaterede møder, både internt og på tværs af kommunen.
- Faglig sparring og ledelse – Koordinere, tilrettelægge og afvikle faglig sparring i de fem teams. Lægge de faglige spor og sætte retning i tæt samarbejde med afdelingslederen. Have fokus på fagligheden i personalegruppen og vide, hvordan denne bedst muligt kan komme i spil.
- Strategisk udvikling og fremtidsfokus – Have fingeren på pulsen og kunne se ind i fremtiden i forhold til kompetenceløft, nye metoder og retninger indenfor området. Understøtte implementeringen af gruppeforløb og virtuel støtte.
- Samarbejde og eksterne relationer – Samarbejde med Visitation Voksne omkring drift og borgersager, sammenhængende borgerforløb samt kvalificere afdelingens ansvar i disse opgaver. Deltage i møder med behandlingspsykiatrien og uddannelsessteder. Være tovholder mellem uddannelsesstederne og studerende, der skal i praktik i vores afdeling. Deltage i ekstern supervision for at understøtte den faglige retning og metoder.
Vi tilbyder
En afdeling i rivende udvikling, hvor nye metoder og tilbud afprøves og udvikles. Som ny faglig koordinator får du mulighed for at sætte et stort præg på dette, og du vil derfor få rig mulighed for at afprøve både projekt-, proces- og implementeringsledelse.
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor værdibaseret ledelse og høj faglighed, grundet en høj grad af tillid og frihed under ansvar, er det bærende element.
Vi er en udviklingsorienteret afdeling i bevægelse, der sætter stor ære i at løse opgaverne med høj faglighed, troværdighed, kvalitet og ordentlighed. I stillingen vil du have den faglige ledelse af engagerede, fleksible, motiverede og inkluderende medarbejdere.
Du vil få et tæt samarbejde med afdelingslederen, hvor du har et stort ansvar for dialoger om både faglighed, drift, organisering og forløb.
Vil du vide mere
Er blevet nysgerrig på jobbet, vores afdeling og organisation, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Lena Bergmann Berthelsen,[email protected], 2510 5598 for en uforpligtende telefonisk samtale eller aftale om kaffemøde. Send gerne en sms, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.
Se Fredericia Kommunes Ledelses- og Medarbejdergrundlag her: Link
Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og evt. bedt om en straffeattest.
Fredericia Kommune er en tobaksfri arbejdsplads.
Stillingen er på 37 timer. Jf. kommunens personalepolitik kan der indgås dialog om individuelle ønsker til fleksibilitet i arbejdstid og arbejdets tilrettelæggelse.
Tiltrædelse 1. juni 2025.
Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde 1. samtalerunde 10. april 2025 og 2. samtalerunde 23. april 2025.
Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis, autorisations nr. og andre relevante erfaringsbilag online.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk
Ansøgningsfrist
2. april 2025.