dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Obama-besøg i Næstved gav røde tal på bundlinjen

KORT NYT16. JUN 2024 9.55

NÆSTVED: Regnestykket er gjort op. Besøget af Barack Obama, USA's tidligere præsident, i marts gav røde tal på bundlinjen, og både erhvervsnetværket NP2 og Næstved Kommune må være med til at betale gildet. Det skriver SN.dk.

Når NP2's tilskud er indregnet i projektregnskabet, giver besøget et underskud på 1,6 millioner kroner, som Arena Næstved, der afholdt foredraget, nu har bedt kommunen om at dække via en bevilget underskudsgaranti, som har et max på to millioner kroner.

Ifølge direktøren for Arena Næstved, Jakob Brixvold, skal det dog ikke ses som en sur udgift for Næstved Kommune. Besøget af den populære, tidligere præsident har nemlig, ifølge Arena Næstved, genereret 436 omtaler af Næstved Kommune i danske medier - trykte aviser, radio, tv og på netaviser - som har en estimeret annonceværdi på godt 13 millioner kroner.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.