dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

NNIT skal stå for ny SU-platform til 300 mio. kr.

KORT NYT24. OKT 2022 15.48

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har tildelt NNIT en kontrakt på 300 mio. kr. It-virksomheden skal således stå for udviklingen, implementeringen samt vedlighold af et nyt system til SU og SU-lån. Det skriver IT-Watch

- Udviklingen og driften af komplekse it-platforme til at understøtte højt ledede processer og høj kvalitet i databehandling er præcis, hvor NNIT brillerer. Vi er enormt glade for at at vinde denne betydelige og vigtige offentlige kontrakt, og er meget stolte af at skulle understøtte Uddannelses- og Forskningsstyrelsen på dets rejse mod at lancere det nye SU-system,« siger adm. direktør i NNIT Pär Fors.

Kontrakten løber i otte år med mulighed for at tilføje yderligere to år, det forventes at Uddannelses- og Forskningsstyrelsen underskriver kontrakten i slutningen af oktober. 

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.