dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Kerteminde får ny chef for økonomi, personale og it

KERTEMINDE: Fra 1. august hedder den nye chef for økonomi, personale og it i Kerteminde Kommune Nikolaj Sørenen. Han kommer fra en stilling som souschef i økonomi ved professionshøjskole UC Syd, oplyser kommunen.

Nikolaj Sørensen Forud for de seneste tre år tre år ved professionshøjskolen har Nikolaj Sørensen bl.a. arbejdet som forretningsudvikler i økonomi i Haderslev Kommune. Han er uddannet cand. scient. pol. og har trådt sine læresko i Finansministeriet. Nu bliver han chef for en afdeling med 55 ansatte, der dækker øknomi & indkøb, it & digitalisering samt bogholderi, løn & personale.

- Nikolaj Sørensen har vist i sine tidligere ansættelser, at han både er udviklingsorienteret og har et godt blik for den daglige drift og betjeningen af den politiske organisation, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

cwa

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.