dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Dragør udbyder nu flere opgaver separat

KORT NYT23. FEB 2024 7.12

DRAGØR: I et nyt udbud af, hvem der skal stå for drift og vedligehold af kommunens ejendomme, vil Dragør Kommune lade opgaver, der overstiger 50.000 kr., blive udbudt separat. Indtil nu har grænsen været 100.000 kr., oplyser Dragør-Nyt.

Med dette træk ønsker man at åbne op for bedre muligheder for lokale entreprenører og samtidig styrke det lokale erhvervsliv. Klima-, By- og Erhvervsudvalget har samtidig vedtaget et ændringsforslag fra liste T om at indføre arbejdsklausuler for at fremme fair arbejdsvilkår i forbindelse med kommunens projekter.

En enstemmig kommunalbestyrelse har valgt, at hovedentreprise-modellen, hvor en entreprenør står for alle opgaverne, er den rette vej. Samtidig bliver der lang tid til udbuddet, så de lokale håndværkere, der ikke er vant til at deltage i udbud, kan nå at få vejledning til, hvordan de skal gøre. 

ka

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.